Vintern är på gång- köp en ny snowboard

Vintern är på gång- köp en ny snowboard

Eftersom hösten är här och vintern närmar sig så är det dags för dig att börja planera den kommande vintern. Börja med att fundera över vilken utrustning du behöver den här gången. Välj något på nätet när det är dags att köpa en ny snowboard. Vet du vad du vill ha är nätet att föredra eftersom du kan få snowboarden till ett bättre pris.

Lär dig att åka säkert

För dig som är nybörjare är det viktigt att inte ha för bråttom. Ett tips är att ta en kurs så att du lär dig grunderna korrekt från början. Det kommer underlätta för dig längre fram när du väl lärt dig åka. Som nybörjare kan vi även rekommendera att du använder skydd i början eftersom det kan göra ganska ont att ramla, speciellt om du inte är en ungdom längre.

Annan utrustning

De absolut viktigaste förutom snowboarden är pjäxor eller skor, annars blir det väldigt svårt att åka. De finns också diverse skydd som knä och armbågsskydd och givetvis en hjälm. Du kan också bära speciella vadderade byxor om du vet med dig att du kommer ramla, speciellt om du ska träna olika hopp.