En härlig weekend i London med nöjen och shopping

En härlig weekend i London med nöjen och shopping

Det finns få storstäder som slår London när det gäller nöjen och shopping. Dessutom finns där massor med saker att se, mycket historia och fantastisk mat. Vi som bor i Sverige har turen nog att bo relativt nära London vilket gör det till ett resmål du kan välja för bara en helg.

Shoppingtips

Det finns vissa ställen du bara inte får missa om du shoppar i London. Harrod’s stora varuhus till exempel är givet, liksom Miss Selfridges. Men det finns även andra roliga ställen att shoppa på. Trendiga marknaden Camden Market till exempel eller varför inte Oxford Street där du hittar de allra bästa modehusen.

Om du vill köpa något till hemmet så rekommenderar vi John Lewis som har allt mellan himmel och jord. Sist men inte minst ta dig till Fortnum & Mason och köp lite lyxmat att ta med hem.

Billiga resor

Det är inte svårt numera att hitta billiga flygbiljetter och bra priser på hotell. Det finns till exempel mycket bra alternativ online som kan passa. Nu när vi äntligen kan resa lite igen så tycker vi du ska passa på att ta en helg i London. Glöm för all del dock inte paraplyet!