Populära spelautomater

Populära spelautomater

Har du nyligen blivit intresserad av casinospel? Då vet du kanske hur svårt det kan vara att bestämma sig för ett nytt spel. Har man tur så hittar man något man tycker om på en gång, men ofta så får man leta lite för att hitta det perfekta spelet. Men hur letar man då på bästa sätt? Vad ska man vara uppmärksam på? Vi tänkte dela med oss av några tips som förhoppningsvis kan göra sökandet kortare och lättare. Vi tänkte dessutom tipsa om några av våra favoritspel.

Gör sökandet lättare

Har du tidigare letat efter ett nytt spel så är du nog medveten om hur många resultat Google bjuder på. Visst är det väl smidigt, men det gör det inte lättare att bestämma sig. Börja istället med att leta upp en jämförelsesajt som gör grovjobbet åt dig. Dessa sätter ett betyg på spelsajter och skriver även en recension som talar om hur bra sajten är, i vissa fall så får du även veta hur bra eller dålig supporten är. Så för att göra valet enklare bör du definitivt kolla betygen och läsa ett par recensioner så du kan försäkra dig om att hittat en bra spelsajt.

Tips 1 – Starburst

Vi tänkte börja med att tipsa om Starburst som blivit ett riktigt stort spel som du inte bör missa. Spelet är utvecklat av svenska NetEnt som verkligen lyckats sätta ett avtryck i spelbranschen. Eftersom spelet blivit så populärt så finns det på de flesta spelsajter. Starburst har ett festligt tema med spännande bonusar och kan garantera en riktigt bra spelupplevelse. Är du ny till en spelsajt så bli inte förvånad om du blir erbjuden freespins just i detta spel!  

Tips 2 – Mega Fortune

Är du ute efter storvinsten? Då får du inte missa detta spel. Inte helt oväntat så är Mega Fortune utvecklat av NetEnt som mer eller mindre har blivit synonymt med riktigt bra spel. Temat är lyxigt och för tankarna mot lyxlivet man hade levt om man har turen på sin sida. Mega Fortune använder sig av en progressiv jackpott som är känd för att vara bland de största, vilket är en av anledningarna till att detta spel blivit så populärt!