För dig som nyttjar snus

För dig som nyttjar snus

I Sverige är det väldigt många människor som använder snus. Det kan tyckas vara ett bättre alternativ än cigaretter, men det är fortfarande skadligt för kroppen. I snus finns det både nikotin och tobak och båda två är mindre bra för kroppen.

Vill du ha ett alternativ som är bättre för dig ska du testa på nikotinpåsar. Det är precis som snus fast utan tobaken. Nikotinpåsar finns i alla möjliga smaker och storlekar. Det har blivit väldigt populärt på senare tid. Du slipper framförallt en dålig andedräkt som du kan få av snus och du får bort tobaken.

Handla snus och nikotinpåsar på nätet

När du handlar en dosa med snus i butik får du betala ganska mycket pengar. Skatt på tobaksprodukter blir höjda hela tiden, vilket gör att priserna stiger. Pris på snus och cigaretter har stigit markant under de senaste tio åren.

För att komma ifrån de riktigt dyra dosorna i butik kan du istället beställa dem på nätet. Där är varje enskild dosa billigare och beställer du mycket brukar priset bli ännu lägre. På CDON kan du köpa snus och nikotinpåsar till ett bra pris. Du får allt hemskickat inom ett par dagar efter att du lagt beställningen.