Hitta presenter att bli stolt över

Hitta presenter att bli stolt över

Vet du vad som rimmar på det engelska ordet för stolt, ”proud”? Just det, ordet för stolthet med färg, ”Pride”! Om du vill glädja en vän som precis kommit ut, eller en dotter som äntligen hittat sitt livs partner, eller din pappa som på ålderns höst tagit steget att bli helt och hållet sig själv.

Produkter för alla som är modiga att leva sitt liv

Det finns produkter i alla regnbågens färger som du med glädje och stolthet kan skaffa till dig själv eller någon du tycker om. Dessutom behöver du faktiskt inte vara gay för att uppskatta en så fin gåva!

Livet handlar om kärlek

Du kan ge och få lite extra kärlek och omtanke, det är aldrig fel i dessa tider. För det första, en omsorgsfullt utvald present kan lysa upp den tråkigaste dag. För det andra, den får livet att kännas som en karneval igen. Dessutom, välj presenter som är färgglada med bra kvalitet, då kan gåvan avnjutas länge.

Hylla HBTQI och valfrihet

Slutligen, passa på att uppmuntra jämlikhet, valfrihet och glädje, det mår alla bra av. På jobbet kanske du kan ha uppmuntrande posters på väggen eller ge en glad mugg till kaffet till en chef eller kollega?