För dig med känslig hud

För dig med känslig hud

Alla människor är olika vilket gör att även våra kroppar reagerar annorlunda på vår omgivning. Om du har en känsligare hud betyder det ofta att din hudtyp känns torrare, något stramare och att du lätt får rodnader. Men varför blir din hud torr och vilka produkter är bäst för känslig hud?

Den bästa hudvården för känslig hud

Om du har en torr hud betyder det två saker: antingen är din hud torr på ytan, eller så har du för låg produktion av talg. För att åtgärda det kan du använda fuktgivande produkter som återställer hudens naturliga balans. Därutöver behöver du vara extra uppmärksam på när temperaturen sjunker. I synnerhet under hösten, vintern och tidiga våren. Den kalla temperaturen är en extra påfrestning för dig med känslig hud, särskilt i ansiktet. Men även här finns det mycket som kan avhjälpas med rätt hudvård. Till exempel kan en fetare rengöring hjälpa till att snabbt återfukta huden.

Här hittar du de bästa produkterna

Idag hittar du de allra flesta hudvårds produkterna på nätet. Den främsta fördelen med att shoppa på nätet är att du har ett större urval och billigare priser än motsvarande i fysisk butik. Välj något passande för din hudtyp på nätet idag.